Hoofdsponsor
Dura Vermeer staat voor het waarmaken van ambities. Als familiebedrijf behoren we bij de top 5 bouwers van Nederland op het gebied van Infra en Bouw. We zetten samen met onze collega’s dagelijks in op het realiseren van de mooiste projecten voor onze klanten, waarin innovatie, digitalisering en duurzaamheid een grote rol spelen. Genoeg over ons, op maarwatkanjij.nl kan je jou ambitie kwijt. Tot snel!Met zo’n 140 collega’s werkt Aalberts elke dag aan uitdagende klantvragen. Onze kantoren zitten in Loosdrecht en Zeist en we zijn actief in de Nieuwbouw, Renovatie Utiliteit, Renovatie Wonen en Beheer & Onderhoud. Daarnaast werken wij ook met ons eigen innovatieve bouwconcept: Aalberts Doordacht Wonen. Ben je benieuwd naar de stage- of afstudeermogelijkheden bij Aalberts? Bezoek dan onze website: www.aalbertsbouw.nlOLCO adviseert op het gebied van gebruik, exploitatie en ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed. Daarbij laten we ons niet inperken door vaste denkpatronen en -kaders. We prikkelen onze opdrachtgevers buiten hun comfortzone te treden en vanuit een nieuw oogpunt naar hun eigen wensen en vragen te kijken.

Website: www.OLCO.nlIv-Groep is een wereldwijd opererend multidisciplinair ingenieursbureau. Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren waarin wij actief zijn, zoals: Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Water, Industrie, Handling, Maritiem en Offshore & Energie. Met ruim 900 medewerkers en zeven divisies, behoort Iv tot de top 10 van ingenieursbureaus in Nederland. Werken bij Iv betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. Met specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, bedenk je oplossingen voor de grootste technische uitdagingen en meest uiteenlopende projecten. Daardoor blijf je bij Iv altijd leren.

KWS Infra Utrecht heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden in het uitvoeren van grote en complexe infrastructurele projecten maar ook met bijzondere, kleinschalige werken en innovatieve oplossingen. Uitgevoerd door een gemotiveerd team van ruim 200 ambitieuze, enthousiaste, teamplayers. Ook onze specialistische onderdelen voegen veel waarde toe, zoals de opsporing van niet gesprongen explosieven en betonverhardingen. DVTadvies is hét integrale advies- en inspectiebureau op het gebied van Duurzaamheid, Veiligheid en Technisch advies (DVT). Het bedrijf is in 2002 opgericht door algemeen directeur Rik Vos.

Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht en onze vestigingen in Rotterdam en Eindhoven werken onze ongeveer 90 specialistische medewerkers iedere dag aan diverse projecten. Hierbij staat het borgen van veiligheid en het leveren van afgesproken kwaliteit voorop. We zijn werkzaam in heel Nederland.VolkerRail is in 1997 ontstaan uit een samenvoeging van de bedrijven Railbouw Leerdam, Van der Worp en GrantRail. Van oorsprong zijn we gespecialiseerd in bouw en onderhoud van het spoor. Inmiddels werken we ook aan de verbetering van sluizen, bruggen en op Schiphol. Dit doen we iedere dag met ruim 1200 gepassioneerde collega’s. We zijn onderdeel van het toonaangevende VolkerWessels, dat zich van oudsher kenmerkt als familiebedrijf. Het verbeteren van de mobiliteit zit in ons DNA. We zorgen ervoor dat reizigers veilig van A naar B kunnen. Daar zetten we ons iedere dag, al ruim 20 jaar, voor in.Lycens is een adviesbureau die vastgoedeigenaren helpt bij haar uitdagingen in sloop, nieuwbouw en renovatie/onderhoud van vastgoed en alle milieu- en veiligheidsaspecten die daarbij aan bod komen.
Onze dienstverleningen: Bodem, Ecologie, Archeologisch, Onderzoek Ontplofbare Oorlogsresten, Ruimtelijke ordening, Bouwproces (met daarbij grondstoffen en vocht & schimmel), Brandveiligheid en Asbest Wij willen als bedrijf een bijdrage leveren aan maatschappelijke thema’s die onze samenleving dagelijks bezighouden. Hierbij is te denken aan de bijdrage in de klimaatverandering, energietransitie, woningtekort en stikstof problematiek.
Lycens is dé kennispartner voor het inrichten van processen die bijdragen aan een veilige en milieubewuste woon- en werkomgeving.BAM: ondernemende bouwer met aandacht voor professionele, innovatieve en duurzame oplossingen. Denken in mogelijkheden brengt onze samenleving verder. BAM loopt voorop bij deze vernieuwingen. Jij ook?Improving Quality of LifeDressMe Clothing is begonnen als een leverancier van kleine partijen (bedrukte) textiel, voornamelijk in de regio Nijmegen. Al snel werd duidelijk dat er meer flexibiliteit en service verleend kon worden, als het drukken van kleding in eigen huis zou worden gedaan. Zowel het leveren van kleding als het bedrukken daarvan werden onderdeel van het bedrijf. Alle textiel kan nu worden voorzien van zowel transferdruk, zeefdruk als full-colour druk. Kortom: DressMe Clothing kan alles leveren. Wij zijn een flexibel bedrijf en proberen zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Ook als wij daar iets extra’s voor moeten doen.Dit doen wij als Movares 

De wereld verandert. Wij veranderen mee. Wij gaan voor data-gestuurd, innovatief en efficiënt werken. Complexe projecten? Daar krijgen wij juist energie van. Ons doel? Iedere dag werken aan een leefbaar, bereikbaar en duurzaam Nederland! 

We hebben een grote ambitie, en we komen er alleen als we het samen doen. Zo leveren wij slimme adviezen en ontwerpen op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, digitale transformatie, energietransitie, circulair bouwen en klimaatadaptatie. Dit doen wij voor grote en kleine opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, ProRail, provincies, gemeenten, waterschappen en netbeheerders. De plek in Utrecht om gezellig te borrelen of lekker te genieten met vrienden. Maar ook de plek voor te leuke feestjes en gezellige stundenten borrels. Je kunt ons café vinden midden in het centrum van Utrecht. Het team van Ouwe Dikke Dries staat zeven dagen per week voor u klaar. 

Kom snel langs bij Café Ouwe Dikke Dries.